500g tomatoes
2 cloves of garlic
oliven oil
salt
optional:
1 shallot
fresh basil
1 ball of mozarella
Garlic baguette
either instant garlic baguette from the chiller cabinet OR
normal baguette
100 g butter
2 cloves of garlic
rosemary
thyme
salt
Instructions
Garlic Baguette
1. Mix butter with chopped garlic, spices and salt.
2. Diagonally incise baguette.
3. Using a teaspoon place garlic butter in the gaps.
4. Bake at 200°C (390°F) for about 10-15 minutes
Tomato salad
While the baguette is baking, chop the ingredients for the tomato salad in a bowl and season with olive oil and (plenty of) salt.
1. Butter mit kleingeschnittenem Knoblauch, Kräutern und Salz mischen.
2. Baguette schräg einschneiden
3. Kräuterbutter mit kleinem Löffel in die Zwischenräume geben
4. Backen bei 200°C für ca 10-15 Minuten
Tomatensalat
Während des Backens die Zutaten für den Tomatensalat in eine Schüssel schneiden und mit Olivenöl und (reichlich) Salz abschmecken.